השף
מפגשו הראשון של שף אוהד עם המטבח היה בילדותו, כאשר בילה את החגים והחופשות אצל סבו ציון, ממקימי אילת ובעלים של "חוף ציון" המפורסם באילת. הוא עזר לטבחים, קילף תפוחי אדמה והתאהב במטבח. את דרכו המקצועית התחיל אוהד בנהריה הרחוקה, כשהיה רק בן 16 ובמקביל להיותו שייט זוכה פרסים. אחרי הצבא הגיע לתל אביב, הצטרף לצוות הטבחים של "הרברט סמואל" ומשם סלל לעצמו את הדרך במסעדות הכי טובות בישראל, ביניהן "כתית", "סושיאל קלאב", "אורטוריו" ו"צי'קטי" בה היה גם שותף. רגע לפני פרוץ הקורונה העתיק את מגוריו לערבה הדרומית ומאז מתגורר עם משפחתו בבאר אורה. לאחרונה השתתף בתכנית "המסעדה הבאה של ישראל" ברשת 13 ואף העפיל לחצי גמר, אך החליט לפרוש ולהתרכז בהקמת מסעדה משלו בעיר הדרומית בישראל.